Mogoče veš, mogoče še ne veš. Na koncu prejšnjega leta je padla ideja, da se carice še malo bolj povežemo s spletno trgovino Opremisidom.com.

O Tilnu (klik na njegov angleški blog, kjer deli tono enih nasvetov), ki stoji za spletno trgovino Opremi si dom,  sem že enkrat govorila (okej, mogoče ne samo enkrat) – on je v bistvu tisti, ki je predlagal, da poskusimo srečo s kolekcijo pohištva in dodatkov, ki jih izberem jaz. Verjetno ne rabim posebej poudarjati, kako zelo počaščena sem bila, ko sem slišala to idejo.

“Halo, še vprašaš?! Takoj! Akcija! Sem za!”

Po začetnem ultra navdušenju, me je vmes malo stisnil strah pred tem, da pa mogoče stvari, ki so všeč meni, ne bodo všeč ostalim caricam.

Mah, vseeno sem tvegala in se vrgla v raziskovanje in izbor kolekcije.

Vsi kosi so znamke Kave home (če jo poznaš, stavim, da si se zdaj vsaj malo nasmehnila), v nevtralni barvni paleti, naravnih materialov, modernega dizajna.

Najboljše bo, da kar sama preveriš izdelke na www.opremisidom.com/category/caricasveta/.

Mojih favoritov je kar lepo število (v bistvu so vsi :)), na vse izdelke pa ponuja spletna trgovina Opremisidom.com tudi brezplačno poštnino. Do Carske kolekcije lahko dostopaš samo z linkom zgoraj, najdeš ga pa tudi na mojem Instagramu.

Če boš pa kdaj v iskanju preproge in je v Carski kolekciji ne boš našla, ti pa predlagam, da preveriš ponudbo še TUKAJ. Ker so v spletni trgovini preproge za praktično vsak okus, sem jaz nekaj primerov v stilu, ki si ga carice delimo, izbrskala in jih lepim kar spodaj.

Tako, upam, da boš preverila ponudbo v naši kolekciji, vesela bom tudi vsakega feedbacka – so vam kosi všeč, vam mogoče niso; sprejemam torej tudi kritike! 😀

Za konec pa naj samo še povem: ko boš naročala karkoli iz Carske kolekcije, imej v mislih, da bo paket pri tebi čez nekaj tednov. Žal še nimamo toliko zaloge, da bi lahko omogočili dostavo v nekaj dneh. Je pa vsaj poštnina brezplačna, pa tudi en silver lining je v dolgem čakanju na nove stvari; vmes te že malo mine navdušenje, potem pa te še toliko bolj preseneti dostava paketa.

Zdaj pa; veselo nakupovanje in ostanite carice!

Would you like to…?

Use the Divi Builder…

to design your pop-up!

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus.