Mojemu najljubšemu fantu na svetu.

Točno pred enim letom sem te dobila v naročje in jokala kot dež; od sreče, ker te končno imam in malo tudi od sreče, ker je končno konec popadkov. Kaj vse se še je takrat dogajalo, si lahko prebereš v porodni zgodbi tukaj.

Zdi se mi, da sem s tem, ko sem dobila tebe, dobila tudi tisti občutek izpopolnjenosti. Mi trije z Milo smo si te vsi zelo želeli in v trenutku, ko sem izvedela, da sem noseča, sem vedela, da si fantek. (to sem sicer tudi pri Mili “vedela”, a pustimo malenkosti)

Da si moj mali Galči.

S tem, ko si me izbral za svojo mamo, si me osrečil za vedno.

Midva sva team, ti si moj mali knedl in jaz sem tvoja tečna mama, ki te poljublja za vsako figo. Na vse prstke na nogah, na bedrce, rokice, lička in laske.  

Tečna mama, ki te kliče po vsakodnevno na novo izmišljenih ljubkovalnih imenih, katerih nikoli ne boš razumel.

Tečna mama, ki te objema tako močno, da se ji ne moreš izviti iz objema, pa četudi si prej pojedel pol kile špinače.

Tečna mama, ki te ima rada do zvezdic in lune.

Čisto za vedno boš moj mali fant in obljubim, da ti bom vedno stala ob strani – tudi pri 17ih, ko bodo tvoje življenjske odločitve precej vprašljive.

Obožujem te in hvala, da me osrečuješ vsak dan znova.

Vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan, mali mož!

Tvoja ponosna mama

* Fotografije nastale v sodelovanju s fotografinjo Iso Gauvin.

Would you like to…?

Use the Divi Builder…

to design your pop-up!

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus.