Komaj sem čakala, da pride tudi k nam takšna trgovinica, kot je nov Hkoncept! Dovolj je jamranja “zakaj pri nas ni nič pametnega?“!

Imela sem to čast, da sem že čisto na začetku lahko prišla na obisk in se res prepričala, če je to to, kar manjka v Mariboru.

Jes. Skozi ta čudovita zelena vrata preurejene Ipavčeve vile na Tomšičevi ulici 13, te vodi pot do ene izmed najlepših trgovinic pri nas. Gremo kar na en ogled;

Pozdravljeni v HKONCEPT! Show roomu krasnih kosov pohištva in dekorative v Nizozemskem slogu.

Dobrodošlico ti že takoj izkaže mix stolov različnih barv in dekorativnih blazin.

Razstavno prodajni salon je razdeljen na več vzorčnih prostorov, kamor je smiselno umeščeno pohištvo, navdihnjeno z Nizozemskim slogom opremljanja. Našli bomo robustne mize iz masivnega lesa, stole za različne namene, elegantne lesene kredence, TV omarice, police,… in še mnogo popolnih detajlov, ki pašejo praktično v vsak dom.

Posebno mesto v Hkonceptu prav gotovo zaseda tudi keramika (KLIK). Mene so njihove skodelice za kavo popolnoma očarale in ne dvomim, da bodo tudi tebe. Če me spremljaš na Instagramu, potem veš, da ne mine teden, ko ne objavim kakšne njihove skodelice.

Keramične skodelice, sklede in krožniki različnih kolekcij – 70s, kyoto, bold&basic, gallery, home chef, gradient ceramics,… so premišljeno umeščene na mize in police in kar težko je, da ti ne bi ukradle pogleda.

Preproge v vintage izgledu, kuharske pripomočke, sveče, svetila, blazine, nabor dodatkov za dom… tudi nov kavč; vse to najdeš pri Hani. Če si neučakana, lahko ponudbo preveriš na spletni strani TUKAJ. Za inspiracijo pa jih najdeš tudi na Insta – FOLLOW.

V salonu si lahko tudi ogledaš vzorce materialov, se udobno namestiš ob skodelici kave in predebatiraš skupaj z ekipo, katere kombinacije so idealne za tvoj sanjski dom.

Za na konec pa še ena novica: 1. 10. 2021 je dan D, ko se trgovina & kavarna tudi uradno odpre.  

Se srečamo pri Hani v Hkonceptu!

xoxo, Urška

Would you like to…?

Use the Divi Builder…

to design your pop-up!

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus.