Naj začnem kar pri očitnem; naš hodnik je roza barve. In te odločitve nisem obžalovala nikoli, niti za trenutek.

Vseeno pa mi je en del stene malo že najedal živčke, ker mi je deloval prazno, nisem pa našla nič takega, kar bi me prepričalo v nakup. Ali kak stenski dekor, slika, poster,…

In v takih primerih VEDNO čakam na navdih. Pustim prazno nekaj časa, ker vem, da bo enkrat tudi za ta ubogi kotiček prišel “aha” moment.

Kako pa ti to prakticiraš? Greš v impulzivne odločitve, samo da nekaj najdeš in čimprej urediš? Ali čakaš na inspiracijo?

No, meni so že pred časom iz Printee-ja prišepnili, da delajo na novem produktu in me vprašali, če bi ga preizkusila in delila svoje mnenje.

Kdaj pa jaz rečem NE takim vprašanjem? 😀 Sem prevelik firbec, da bi se skušala temu izogniti. Seveda me zanima, halo!

Pomislili so torej, da bi – mogoče, morda, čisto možno – vsaj nekoga zanimali samolepilni leseni okvirji za steno. Ki NE poškodujejo stene in za katere ne rabiš zabijat žeblje v zid ali celo vrtat lukenj. Nihče z veseljem ne vrta luknje v steno za en okvir. Nihče. It’s a fact.

Meni se je zamisel zdela odlična, samo kako to zgleda v praksi? Bo to RES držalo? Mi bo uničilo steno, vsaj malo, vsaj pikico? Res ne? Ste sigurni?

Pa res ni. Printee okvirji preverjeno ne poškodujejo stene, pa tudi možno jih je nekajkrat prestaviti, če ti prvotna postavitev ne ustreza. Tudi lepilo je tako, da drži okvir čvrsto na steni. To se mi zdi krasna ideja tudi za kakšna najemniška stanovanja, ker velikokrat dobim vprašanja, kako dekorirati stene, če se ne sme niti žeblja zabiti v njih.

Zdaj pa še k drugemu očitnemu dejstvu; v naših Printee okvirjih NI naših fotografij. Ker… lahko v naročilu pošlješ tudi kakšne grafike, slike pokrajin, ilustracije. In jaz nisem Urška, če tudi tega ne sprobam. Naših osebnih slik imamo že drugod polno, tukaj na hodniku pa sem si zaželela eno tako zabavno, pisano galerijo, ki mi bo pričarala nasmeh takoj, ko pridem skozi vhodna vrata.

In veš kaj? Res se vedno nasmehnem, ko vidim te rožice.

Do teh mojih floral okvirjev sem prišla tako, da sem si na creativemarket.com poiskala najprej slike rožic, ki so mi všeč. Taki kompleti ponavadi stanejo 5-15€. Nato sem jih v Canvi oblikovala (v tem primeru tako, da je slika samo v krogcu in ne po celem), izvozila v najvišji možni ločljivosti (png), si jih shranila na telefon, odprla Printee aplikacijo, naročila okvirje in voila.

Aplikacija je pa tudi že posodobljena za Android uporabnike (iOS še bomo morali malo počakati), tako da lahko nove Printee okvirje že naročiš (oziroma jih boš lahko v prihodnjih dneh).

Ekipa je res izpilila te nove okvirje, ker pa gre za novost pri njih, pa so aktivirali tudi kodo PRINTEENOVOST, s katero dobiš en okvir gratis, če naročiš 4 okvirje.  3 + 1 gratis torej. Naročiš 4 okvirčke, plačaš 3.

Pa še nekaj ključnih informacij glede Printee okvirjev:

* ročno izdelani iz Slovenskega lesa,

* samolepilni, zabijanje/vrtanje ni potrebno,

* odlična ločljivost fotografij,

* brezplačna dostava,

* minimalno naročilo: 3x okvir – od 54.90 €, vsak dodaten 9.90€.

 

Kaj pa ti misliš o tem delu našega hodnika? Meni se zdi, da je zdaj kar zaživel.

Would you like to…?

Use the Divi Builder…

to design your pop-up!

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus.