Sem Urška Oman, ime za blogom Carica Sveta. V prvi vrsti ženska brez dlake na jeziku, naporna žena in ljubeča mama dvema otročkoma; Mili in Galu. Živim od kave, sarkazma, poljubčkov in objemov.

Rada se na ves glas smejim, obožujem odkrite pogovore z ljudmi, ki so mi blizu, obsedena sem z lepimi interierji. Na mojem blogu najdeš veliko stvari, a največ je preprostega, iskrenega… jamranja. Zadnje čase pa se veliko posvečam interierju, zato bo teh objav vedno več.

V letu 2019 sem začela s projektom “prenova našega doma”; prenove in opremljanje domov naravnost obožujem,  že od nekdaj pa sanjam, da bom nekoč to tudi prav zares počela; urejala lepe domove.

Moja strast je pisanje, razmišljanje o 101 stvari naenkrat in mikromenedžiranje svoje družine. Prav zaradi tega je tudi nastala Carica, kjer lahko končno delim svoje misli z ostalimi. Namen Carice Sveta je bil ustvariti en prijeten virtualni prostor, kjer se lahko nasmejiš do solz, postaneš motivirana za nove stvari, in kjer lahko govorimo odkrito, direktno in brez olepševanj. In najpomembneje – kjer se mamo obravnava kot carico sveta in nič manj.

Vesela sem, da naša skupnost caric raste in res si želim, da prav vsaka ženska dobi tisto samozavest, da sama sebi reče, da je carica. Ker je res.

Sledi mi na: