Pred kratkim mi je končno uspelo naročiti nekaj novih printov za najino novo spalnico. Prva trgovina, ki jo vedno preverim za takšno ponudbo, je Desenio. Najde se za vsakega nekaj, izbire je res ogromno, velikokrat so akcije, najdejo se pa tudi okvirji in ostali pripomočki za pritjevanje printov na stene.

Moram pa poudariti, da je izbiranje top printov, ki na koncu pristanejo v košarici, kar naporno. Mislim, da je trajalo kar nekaj dni, preden sem se dokončno odločila za nakup 😀

Že dolgo prisegam na Desenio printe, zdaj pa sem prvič tudi naročila okvirje. Stari so razpadli zaradi števila zamenjanih printov in čas je bil, da se od njih poslovim. Vedno sem kupovala najcenejše okvirje, češ, saj okvirji so okvirji. Povsod isti.

Ti od Desenia so malce dražji, ampak.. so next level. Masivni robovi, kvalitetna izdelava, na zadnji strani pritrjene močne zaponke, ki držijo print v okvirju,… Mislim, da bodo ti držali kar nekaj časa in preživeli lepo število menjav posterjev 😀 

V spalnici sem tako ustvarila en majhen gallery wall iz treh okvirjev različnih velikosti. Za vsak okvir sem naročila še nekaj rezervnih printov, ker saj veš…. spremembe so pri meni edina stalnica.

Nekaj sem jih tudi razporedila na nočno omarico in poličko nad posteljo. Verjetno je jasno, od koga je spodnja nočna omarica, ne? 😀

Sem pa naročilu dodala še otroški koledar za ’21, ker je bil ravno v akciji in se mi je zdelo, da se da uporabit te printe tudi kot dekor.

Dejansko ima vsak list perforiran del z mesecem in dnevi, ki ga enostavno odtrgaš in tako hitro dobiš 12 otroških, modernih printov za zelo malo denarja.

Jaz sem jih na steno pritrdila kar z zlatimi sponkami za papir in washi selotejpom.

Pa bodo imele stene nekaj časa mir pred mano. Če si tudi ti na tem, da popestriš svoj dom z novimi printi, pa beri dalje;

Na Desenio.eu je trenutno aktualna poletna razprodaja, ki se že sama po sebi zelo splača (-35%). So pa za Carice ustvarili še kodo za dodatnih 10% popusta. To je pa zdaj res odličen deal!

Ob naročilu vtipkaj: CARICASVETA.

Koda žal ne velja na okvirje, ampak če kakšnega potrebuješ – sigurno priporočam! Jaz sem jih naročila v OAK videzu in so fenomenalni.

Na mojem Instagramu pa najdeš tudi video, kjer je dokumentiran celoten postopek okraševanja naših sten 🙂 Pogledaš si ga tukaj: KLIK

 

Lepo se imej in se beremo spet naslednjič!

 

xo, Urška

Would you like to…?

Use the Divi Builder…

to design your pop-up!

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus.