To objavo vam obljubljam že nekaj časa in končno sem si vzela čas, da napišem nekaj več.

Verjetno ste opazile, da sem letos bogatejša za en par očal. Vedno do zdaj sem kupovala drage okvirje in si s tem tudi onemogočila možnost, da si pogosteje menjam očala. Rada imam spremembe (saj me poznate, ne?) in to, da si lahko vsake toliko naročim nove, ugodne okvirje, mi je super fino.

Me je pa bilo dolgo strah naročevati korekcijska očala preko spleta. Tisti, ki ste kdaj dobili nova očala z napačno dioptrijo, me boste razumeli.

Meni se je to zgodilo v eni izmed najbolj znanih optik pri nas, pregled oči se je končal čisto prehitro, čutila sem pritisk, da moram takoj povedati, ali mi dioptrija odgovarja ali ne. Pri takih pregledih je res smiselno, da se s priporočeno dioptrijo malo vstaneš, sprehodiš, obračaš obraz – ker šele potem zares ugotoviš, če ti odgovarja ali bi bilo potrebno kaj spremeniti. No, po nekaj mesecih glavobolov sem ugotovila, da imam v svojih novih, dragih očalih napačno dioptrijo, seveda reklamacija več ni bila možna. Da poenostavim: denar sem vrgla skozi okno.

Zaradi te izkušnje sem se odločila, da dam priložnost ugodnejšim ponudnikom in pregled opravim pri specialistu, ki si bo vzel čas zame. Prioritete na mestu!

Takih ponudnikov je seveda ogromno; tako tujih kot domačih. Zato sem se posvetila in pregledala ponudbo, naredila eno tako mini raziskavo in se na koncu odločila za Moje-leče. Predvsem me je prepričalo zadovoljstvo ostalih kupcev, pa tudi prijateljica mi je pela samo hvalo; ugodni okvirji, hitra dostava, ogromna izbira.

Šla sem brskat po njihovi spletni strani, opazila znamko Crullé in se takoj zatrapala v dobesedno PRVA očala na strani. Tukaj moram izpostaviti še njihov program Virtualno ogledalo, kjer si lahko poskusiš različne okvirje in preveriš, če ti ustrezajo. To ni kar en program – zelo dobro ti prikaže, kako očala stojijo na obrazu, ti se pa lahko tudi posnameš in premikaš, da preveriš situacijo iz vseh kotov.

Spodaj primer virtualnega ogledala: 2. slika, in kako očala stojijo v real life: 3. slika. Trak sem si namensko dala v lase, da sem čimbolj odprla obraz, if that makes sense.  

 

Prav tako mi je všeč to, da so pri posameznih okvirjih dodane še slike dejanskih uporabnikov. Verjetno sem se ravno zaradi tega odločila za ta model, ker je vsem na slikah res noro pristajal.

Evo, model izbran, cena ugodna, virtualno ogledalo štima, vsem ostalim ta očala lepo stojijo na obrazu. SOLD! To je bila ena izmed najhitrejših odločitev v zadnjem času. Če me spremljate na IG, potem veste, da se za kakšno stvar včasih odločam tudi nekaj mesecev. 😀

Odločila sem se za model Crullé TR1726 C3 – oversize model v tortoise rjavi barvi, očala sem pa dobila neverjetno hitro, v roku nekaj dni.

Če ste tudi ve ravno v iskanju ugodnejših okvirjev ali pa bi rade malo spremembe, ki vam ne bo izpraznila denarnice – priporočam, da preverite njihovo spletno stran.

In še to; ko sem zdaj brskala za linkom do svojih očal, sem zasledila akcijo do konca februarja za 30% popusta na vsa Crullé očala. Ob naročilu vtipkaš kodo CRULLE30 in še dodatno prihraniš. To se pa zdaj res splača preveriti (“mrzlično brska med ponudbo, da si naroči še ena”).

Would you like to…?

Use the Divi Builder…

to design your pop-up!

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus.