1 mesec in tri tedne je trajalo, da sem se oglasila. Fak, a si ti sploh blogerka? Kaj te to je, stara no? Kaj se greš? Nisi resna.

In v tem času nisem niti spremljala prometa na spletni strani. Zakaj? Ker sem vedela, da me nihče ne bere, ker sem sama tako lena, da nič ne pišem.

No, danes sem tako čisto po naključju odprla svojo stran (v iskalno vrstico sem vtipkala C, pa se med navedenimi namigi spomnila na caricasveta.com). In veš kdo se še je spomnil na caricasveta.com?

VELIKO ljudi.

Zato danes pišem neke vrste zahvalo za to. HVALA! Ker ste CARICE. Res ste, pa četudi se počutite kot masten krof s 15-centimetrskim narastkom. Pa četudi se pogledate v ogledalo, pa si rečete fakmajlajf, kaj je to? Pa četudi ne spite nič pa še manj. Pa četudi otrokom že skoraj vse dovolite, samo da imate 5 minut miru. Pa četudi naročite dostavo hrane, jo zložite na krožnike in se delate, da ste vse to same skuhale.

Ne glede na vse, carice ste. To naj bo jasno.

Res je, da sem se v tem mesecu in treh tednih precej obotavljala ali bi sploh kaj pisala, kaj bi pisala, zakaj bi pisala, kdo me bo sploh bral, komu mar moje brezvezno življenje neskončnega previjanja in brisanja bruhcev.

A ravno to mislim, da je bistvo. Življenje izven žarometov, življenje takšno kot pač je – preprosto, »brezvezno«, pobruhano in pokakano, zjamrano in nenaspano. Moje življenje je zdaj pač takšno in o tem lahko pišem, ker to poznam. Zato upam, da si z mano na tem potovanju po resničnem materinstvu in da še boš prišla kaj na to stran.

Ko sem danes med statistiko videla, da je vsak dan carico obiskalo kar lepo število mamic, sem to vzela kot znak. Veš tisti AHA moment. Hej, nekaj delaš v redu. Dobra si. Vzemi si čas in ko boš čutila, da greš nazaj, idi nazaj. Vrni se s polno paro. Če te nekaj veseli, to DELAJ. In delaj dobro. Verjemi vase. Mater, res sem ena motivatorka, pa reči kaj hočeš.

Zato sem se odločila (odločala sem se že nekaj časa, a tokrat zares odločila), da je čas za spremembo in k temu vabim tudi tebe. Zaenkrat samo toliko – pripravljamo novo spletno stran, ki ne bo več “Urška delala sama, ko so otroci zaspali”, ampak boljša.

Kaj želiš? Česa želiš več, česa želiš manj? Mogoče rubriko Carica priporoča, Carica se zrihta (okej, to bi mi bil super izziv, ker se trenutno ne!),…? Fit Carica? (Tudi to je trenutno v katastrofalnem stanju, tako da spet alarm za ultra izziv – katere imamo rade, ne?!) Manj ali več jamranja?

Poslušam tvoje želje in potrudila se bom, da bom vse predloge pretehtala in uresničila čim več dobrih idej. Ker hej – jaz grem naprej in ti greš z mano! SKUPAJ!

Ostani carica in ja, super si v tem čopu in pobruhani majčki.

p.s. Če še nisi, odhiti na Instagram @onajecaricasveta in klikni Follow – baje je tu pa tam kaki dober story.

Hvala!

<3

Would you like to…?

Use the Divi Builder…

to design your pop-up!

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus.