Good things come to those who wait. Ali po domače; končno je tukaj objava nove sobice Gala in Mile, katero sem želela deliti s tabo že takoj, ko smo jo uredili. V praksi je to malo dlje trajalo, a važno, da je uspelo.

Mila in Gal sta še nedolgo nazaj imela igralni kotiček v naši zdajšnji jedilnici, v sedanji otroški sobi pa smo imeli garderobne omare, stojala za obešanje cotk, likalno postajo, shrambo… in Milino posteljo, da je imela kje spati. 😀

Ko smo se enkrat znebili ogromne Alplesove omare v češnjevem furnirju (verjetno ne rabim posebej poudarjat, da mi je “oka trzala” vsakič, ko sem jo zagledala), se je odprl prostor, kjer smo počasi, a vztrajno švicali v prenovi, da sta na koncu dobila pravljično sobico. Želela sem, da imata poleg varnega zavetja, urejene in pospravljene igrače, igralni kotiček, funkcionalno pohištvo in vsak svoj košček udobnega spalnega kotička.

V sobi smo obdržali Milino posteljo, kupljeno secondhand – gre za Ikeino klasiko Minnen, ki je za moje pojme go-to postelja za male princeske. Za Gala sem imela v mislih vintage leseno posteljo, ki sem jo prav tako na veliko srečo dobila na naši bolhi; spet gre za vintage Ikeo, ki je več ne prodajajo. Za Milo smo potrebovali še omaro, ki mi jo je moja draga Vita enkrat mimogrede pripeljala iz (ugani, kod) Ikee. Največji efekt je dosegla tapeta iz Amazona, ki sem jo dobila za pičlih 12€ na rolo. Ko smo položili to, se je sobica popolnoma spremenila in že takrat sem jima bila malo fauš tega prostorčka.

Največ so dale malenkosti. Veliko sem naročila na različnih spletnih straneh, lušni dodatki pač res ne smejo manjkati. Nazadnje sem Mili dodala še stensko nalepko, ker sva se dogovorili, da kljub temu, da je sobica namenjena obema, bo imela punčkast baldahin in rožico nad posteljo. Seveda še nekaj malenkosti manjka, a roko na srce, mislim, da bo vedno tako. Hitro bomo kaj dodali, spremenili,… Potrebe otrok se spreminjajo in vse to gre z roko v roki tudi s samo opremo sobice.

 

Zaenkrat pa naj slike povedo še svojo zgodbo;

 

Postelja: Ikea Minnen, Baldahin: Konges Slojd, Nočna omarica: Ikea Hemnes, Lučka abeceda: Vračo premium, Stenska nalepka: Pick art design, Print ozvezdje: Re design studio, Stolček: Lesnina, Tabure ovčka: Action, Posteljnina in polička: Ikea.

Lesen obešalnik: H&M home, Makrame girlanda in lučka oblaček: Maisonsdumonde, Postelja: Ikea vintage.

Garderobna omara: Ikea Sundvik, Kuhinja, tepih, košare, polica: Ikea. Kuhinja preurejena z barvami Vintage paint.

Naj te na koncu povabim na Instagram: https://www.instagram.com/caricasveta.si/, kjer redno objavljam naš domek. Se beremo!

 

<3

Would you like to…?

Use the Divi Builder…

to design your pop-up!

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus.