Zaradi velikega zanimanja NE sprejemamo novih projektov.

Vse novosti glede projektov bodo najprej objavljene tukaj: INSTAGRAM

Vem, kako naporno zna biti opremljanje doma. Na spletu občuduješ lepe domove in si obenem misliš, da vaš dom nikoli ne bi mogel zgledati tako.

PA LAHKO! Verjemi mi, ne lažem.

Včasih nam časovno ne znese vsega dokončati in se znajdemo v krogu nedokončanih kotičkov, ali pa enostavno nimamo pravega občutka za prostor, kljub temu, da znamo povedati, kaj nam je všeč. Če si obstala in se skoraj že sprijaznila s trenutnim stanjem, naj ti povem, da sem zato tukaj, da to spremeniva in oblikujeva sanjski dom točno zate.

Ker vem, da si nas večina ne more privoščiti najboljših arhitektov in notranjih oblikovalcev, sem se odločila, da ti pomagam jaz. Želim si, da bi vsi imeli možnost svetovanja pred samim opremljanjem hiše ali stanovanja, saj konec koncev; veliko denarja gre za pohištvo in dodatke in rada rečem, da se splača eno kapljico tega vložit v nasvete nekoga, ki ima s tem izkušnje in ki bo zares začutil prostor ter s svojimi idejami dodal tisto piko na i.

Oblikovala sem tri pakete, vezane na prenovo prostorov, s katerimi ti pomagam do premišljeno urejenega doma, ki ti bo vedno narisal nasmeh na obraz. V tem času skupaj sodelujeva, pogovarjava se preko maila, na voljo sem ti praktično skozi celoten proces. 

Odvisno od tvojih želja in potreb, lahko izbereš med EXPRESS, DEKOR in INTER paketom.

Would you like to…?

Use the Divi Builder…

to design your pop-up!

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus.